Rijpma Siersmederij


Dit is waar wij om geven

Bij ons gaat het om mooie en duurzame producten. Ambachtelijk sierhekwerk, en onze schoorsteenkappen worden vanaf het ontwerp, de plaatsing en montage tot aan de eindcontrole uitstekend verzorgd door de medewerkers van Rijpma Siersmederij. Wij leveren alleen maar duurzame materialen.

Entree van Rijpma Siersmederij Surhuizum
Entree van Rijpma Siersmederij Surhuizum

Prefab schoorstenen

Aardbevings bestendige ligtgewicht schoorsteen
Aardbevings bestendige ligtgewicht schoorsteen

Prefab lichtgewicht schoorstenen worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. inclusief composiet of gezaagde steenstrips. Een prefab schoorsteen is Aardbeving bestendig. De schoorstenen zijn geheel gemaakt van aluminium plaatmateriaal wat een zeer stevige constructie geeft. en absoluut niet scheuren kan. De schoorsteen is op het oog een zeer belangrijk detail, een prefab schoorsteen is niet van echt te onderscheiden. Voorbeelden Prefab

Ambachtelijk siersmeedwerk

Ambachtelijk siersmeedwerk voor verfraaiing van uw woning of bedrijfspand. Tot aan de eindcontrole met plaatsing en montage garandeert Rijpma uitstekende verzorging en behandeling. Sierhekwerk en schoorsteenkappen worden bij ons in de smederij op maat gemaakt. Wij leveren en monteren ook nostalgische gietijzeren buitenverlichting en zonnewijzers. Nieuw in ons assortiment zijn de basketbalpalen, korfbalpalen en voetbalgoals met toebehoren. Ons assortiment is uitgebreid met automatische poortopeners en garagedeuropeners en ook bieden wij mogelijkheden op het gebied van Intercom en beveiliging.

Wat wij kunnen maken

Rijpma Siersmederij is gespecialiseerd in:
Sierhekken, balkonhekken, industriehekken, inrijpoorten, raambeveiliging en restauratiewerk. Prefab lichtgewicht schoorstenen en wij monteren ze bij u op locatie. Nieuw is het maken van sportartikelen, zoals voetbaldoelen, basketbalpalen en korfbalpalen met toebehoren. Al onze artikelen zijn bestendig tegen vandalisme en weersinvloeden.