Sierhekwerk


Sierhekken van Rijpma Siersmederij, ambachtelijk vakwerk voor een sfeervolle uitstraling van uw huis en tuin. Onze sierhekken zijn van duurzaam materiaal en om een goede kwaliteit te kunnen leveren wordt het sierhekwerk thermisch verzinkt. De kleur van uw sierhekwerk bepaalt uzelf: wij kunnen de mooie 2 laags antiekgroene coating leveren en verder alle RAL-kleuren. 

Wat kunnen wij maken

Rijpma Siersmederij is gespecialiseerd in:
Sierhekken, balkonhekken, industriehekken, inrijpoorten, raambeveiliging en restauratiewerk. Tevens maken wij ook sportartikelen, zoals voetbaldoelen en korfbalpalen met toebehoren. Deze artikelen zijn bestendig tegen vandalisme.

Restauratie sierhekwerk

Het restaureren van uw sierhekwerk pakken wij vakkundig aan. wij kunnen het sierhekwerk zandstralen waar nodig repareren, verzinken of schooperen en voorzien van een 2 laags poeder of natlak systeem Voorbeelden restauratie

Sierhekwerk plaatsen

Meestal monteren we in eigen beheer onze hekwerken maar wilt u dit zelf doen is ook geen probleem dan leveren we de tekening waar alle delen moeten komen.

Voorbeelden Sierhekwerk

Wij hebben al vele huizen en bedrijven voorzien van sierhekken. Nieuwsgierig naar wat wij zoal hebben geplaatst? Voorbeelden Sierhekwerk